banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül Saha Gezilerini Sürdürüyor


Her fırsatta halkın içinde yer alan ve halkın derdiyle dertlenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye ilçesi 15 Temmuz Mahallesi ile pasaj esnafını ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini sahada dinlemeyi sürdürüyor.

Her fırsatta halkla iç içe olan ve halkın isteklerini birinci ağızdan dinlemeye devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye ilçesi 15 Temmuz Mahalle sakinleri, esnafları ve Pasaj esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Esnaf ve vatandaşlardan gelen taleplerin çözümü noktasında ilgili birim müdürleri ve daire başkanlarına talimat veren Başkan Beyazgül, her zaman esnaf ve vatandaşlarımızın yanındayız mesajı verdi.

Vatandaşların fotoğraf isteklerini de geri çevirmeyen Başkan Beyazgül’e ziyaretleri sırasında mahalle muhtarları da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.