banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Bozova'nın yaralarını saracak Vekil adayı Dr. Mehmet Fatih Aksoy

Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Fatih Aksoy, bugün Otel El Ruha’da düzenlediği basın toplantısında, görevinden istifa ettiğini ve 7 Haziran’da yapılacak seçimler için AK Parti Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Bozova eski Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu’nun da destek verdiği Aksoy, yaptığı açıklamada, Bozova halkının, 35 yıldır ne yazık ki Ankara’ya bir vekil gönderemediğine vurgu yaparak,

şunları kaydetti;

“En son 1969-1980 yılları arasında Babam Mehmet Aksoy Adalet Partisinde 3 dönem milletvekilliği yapmıştır. Hizmet bayrağını babamın bıraktığı yerden alıp, sevdalısı olduğum bu davanın Bozova halkı adına temsilcisi olmaktan gurur duyarım.

Ülkemizin ve bölgemizin geçirdiği sürecin farkındalığıyla din, dil, ırk ve mezhep ayrımcılığı yapmaksızın yeni anayasa ve çözüm sürecine destek vermek önceliğimizdir. Bölge sorunlarını birebir yaşayan halkla her daim hem hal olmuş biri olarak sizlerin sesini Ankara’da  temsil edip Şanlıurfa’mıza ve Bozova’mıza yeni bir vizyon katmak istiyorum.”

 

“Derdimiz  Bozova, davamız hizmet”

Aksoy, Bozova’da bulunduğu uzun yıllar boyunca farklı görüşlerde insanlarla pek çok sefer istişarelerle bulunduğunu belirterek, “Halkımız, bugüne kadar ertelenmiş Bozova sorunlarını dile getirmekle kalmayıp çözüm üretebilecek birinin vekâlet bayrağını almasını istiyor. Bu bağlamda 35 yıldır temsil edilememiş olmak Bozova’dan  Ak Partili milletvekili beklentisini kat ve kat artırmıştır. Devlet memuru olmama rağmen fahri olarak sürdürdüğüm siyasi geçmişim ve halkın tarafıma olan güven duygusu, temsil noktasında ciddi bir talep oluşturmuştur. Derdimiz  Bozova, davamız hizmet düsturuyla, enerjimi dava ve hizmet yolunda tüketmek isteği, hekimliğimin önüne geçmiştir. Bozova halkının sevgi saygı ve takdirini kazanmış biri olarak gerek halk, gerek sivil toplum kuruluşları ve derneklerden gelen yoğun istek üzerine görevimi bırakıp, baş koyduğum davamda bende varım diyorum” dedi.

“İlçemizde son yıllarda göç verme oranının oldukça yükseldiği göz önünde bulundurulduğunda arık daha fazla zaman kaybedilmemesi gerektiğini düşünüyorum” diyen Aksoy, “ Birlik ve beraberlik anlayışı içinde yeni Türkiye vizyonuna uygun bir Şanlıurfa ve Bozova için herkesin elinden geldiği kadar sorumluluk alma zamanıdır. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın açtığı dava yolunda daima sağlam bir nefer olarak mecliste bölgemi temsil etmekten onur duyacağım. Bir gerçeğin altını çizmekte fayda var ki oda dava insanı olmak, makam şöhret değil, halka hizmetkâr olmakla mümkündür. Biz Şanlıurfa’nın, Bozova’nın derdi derdimiz diyoruz.  Pek çok başarıya imza atacağımızı düşündüğüm bu yolda beni yalnız bırakmayacağınıza inanarak şimdiden şükranlarımı sunuyorum.  Rabbim hak ve adaleti temsil etmekten ayırmasın.

Bizler Bozova’nın Ankara’ya açılan kapısı olmaya talibiz Şanlıurfa’da güneşin doğuşunu birlikte izlemek için.” Şeklinde konuştu.

 

Mehmet Fatih Aksoy kimdir?

Aksoy, kendisini şu sözlerle tanıttı;

“Öncelikle kendimi tanıtmak isterim. Ben Uzm.Dr. Mehmet Fatih AKSOY, 1978 Şanlıurfa Bozova doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa’da, Üniversite eğitimini ise yurt dışında Tıp Fakültesinde tamamladım. 2000 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından Şanlıurfa Bozova Sağlık Merkezine hekim olarak görevime başladım. 2004 yılında  İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İç hastalıkları kliniğinde, asistan hekim olarak devam ettim. 2009 yılında ise İç Hastalıkları Uzmanı olarak Bozova İlçe Devlet Hastanesine atandım. 2011  yılından itibaren aynı hastanede Hastane Yöneticisi Başhekim olarak görev yapmaktayım. İyi derecede Kürtçe, Rusça ve İngilizce konuşmaktayım. Evli ve iki çocuk babasıyım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.