banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Bozova'da Başkan Adayı Aksoy’a Destek

Bozova ilçesine bağlı Sızan kırsal mahallesinde Bozova Belediye Meclis üyesi adayı Hüseyin Yücel tarafından organize edilen toplantıya Bozova AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci, Sızan ve  çevre kırsal mahalle sakinleri ile seçmenler katıldı.

Burada seçmen ve halkla buluşan Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy hep birlikte daha güzel günler için birlikte başaracağız. Bugün burada olan tüm halkımıza verdikleri ve verecekleri desteklerden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. 31 Mart gecesi Bozova AK Parti ile Zafere ulaşacaktır. Bu toplantıyı düzenleyen Başta Bozova Belediye Meclis üye adayı Hüseyin Yücel’e ilçe Başkanımız Süleyman Deveci’ye ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum’ dedi. Ü

AKSOY BİZDE AYRIM YOK, HİZMETKÂR OLMAK VAR

AK Aday Aksoy,” Görev bize tevdi edilirse şuna emi olun ki biz ayrım yapmayacağız. Biz hizmet erleriyiz. Bizde parti ayrımı olmaz. Biz Bozova’nın tüm Bozovalıların emrinde olacağız, hizmetinde olacağız. 14 Yıl Ziraat odası Başkanlığı dönemimde kimseyi ötekileştirmedim. Siyasi görüşüne bakmadım ve taleplerini yerine getirmeye çalıştım. Biri çıkıpta siyasi görüşümden dolayı Suphi Aksoy işimi görmedi derse ben bu işi bırakırım. Adaylığım önce Allah’ın sonra sizlerin yardımı ve isteği ile oldu. Eğer Allah bize Belediye Başkanlığı görevini nasip ederse bizim de artık işimiz sizlere hizmet etmek olacaktır”. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.