banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Bışar Kaması’na önemli görev

31 Mart yerel seçim çalışmaları sırasında istifa eden AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy’un yerine atanan AK Parti Şanlıurfa eski il yönetim kurulu üyesi Sait Ağan yeni yürütme kurulunu belirledi. Yürütme kurulunda önemli isimler yer alırken, yıllardır AK Parti’de gönüllü olarak hizmet eden ve üniversite yılları boyunca partinin her türlü faaliyetinde ve kademesinde bulunan, Akil Gençler Karaköprü eski ilçe başkanı Bışar Kaması’da yer aldı. 

AK Parti Karaköprü ilçe yürütmesinde kendisine yer veren ilçe başkanına teşekkür eden Kaması, “Ben yıllarca Şanlıurfa’da siyasetin içinde yer aldım. Sürekli partinin içinde gönüllü olarak hizmet ettim. Üniversite yıllarından bu yana çalışmalarımıza durmadan devam ettik bundan sonrada hiç durmadan ilk gün ki gibi devam edeceğiz. İlçemiz ive ilimiz için en iyi tercih her zaman AK Parti olmuştur. Bizde ilçemizin yeni yürütmensin de kendimize yer bulduk, rabbim bizleri doğru yoldan şaşırmasın, ilçemin genç bir ferdi olarak her zaman ilçemiz ve genç kardeşlerim için çalışacağım. Ülkemizin ve partimizin belirlemiş olduğu 2023 hedeflerine ulaşmak ve ülkemizi daha ileriye taşımak için partimizin her türlü çalışmasını en iyi şekilde temsil edip, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden gitmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bışar KAMASI Kimdir?
Bışar KAMASI Harran Üniversitesinde işletme okudu. Üniversite de çeşitli kulüplerde; Genç Memursen, TÜGVA ve Milli birlik cemiyetin üniversite birimlerinde görev aldı. Genç siyasetçi Karaköprü Akil Gençler ilçe başkanlığı görevini yaptı. Son olarak ekonomi alanında köşe yazarlığını yapmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.