banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Bir Parti ki tüm programını mülteci düşmanlığı üzerine kurmuş!

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan vatandaşlara yönelik ırkçı söylemlerini bir adım öteye taşıyarak, "Yarın bizim kadınlarımızın giyimine de karışacaklar." dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan vatandaşlara yönelik ırkçı tutumunu sürdürdü.

Zafer Partisi lideri Özdağ, Cumhuriyet TV'nin sorularını yanıtladı. Özdağ, Sığınmacılar hakkında yine sert ifadeler kullandı.

"Sokaklarda Türk kadınlarının videolarını çekenler ve bunu servis edenler, yarın, 'neden böyle giyiniyorsunuz?' diyecekler." diyen Özdağ, şöyle devam etti: "Ben buradan bütün feminist örgütlere bir çağrıda bulunmak istiyorum. Zafer Partisi'ne destek olun. Çünkü biz Türk insanının yaşam hakkını sağlıyoruz" dedi.

Özdağ, "Hiç kimse kimseye karışamaz. Hele Afganistan'dan, Pakistan'dan gelip burada annemin, kız kardeşimin, arkadaşımın, eşimin nasıl giyineceğini söyleceksin. Sana ne ya. Ama bu Türkiye'deki kültürel yapıyı da değiştirecek." ifadelerini kullandı.
(haber7)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.