banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Binali Yıldırım ve eşi, koronavirüse yakalandı

Bir süredir memleketi Erzincan'da bulunan eski Başbakan, Meclis Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Vücut kırgınlığı nedeniyle eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne gitti. Sağlık kontrolünden geçen Yıldırım çifti, koronavirüs testleri pozitif çıktı

Erzincan'daki temasları nedeniyle koronavirüs testi de yaptırdı.

Binali Yıldırım, Semiha Yıldırım ile yaptırdığı koronavirüs test sonucunu öğrenince kişisel twitter hesabından da açıklama yaptı.Binali Yıldırım, "Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır.Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.