banner2
Öne Çıkanlar PKK Sacha Boey Gökhan Gökmen Suruç 2012 2013 Eğitim Öğretim yılı

Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı


Bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Zeynep Karahan Uslu ve Mehmet Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış, Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bağmancı, Haliliye Belediye Meclis Üyeleri, teşlikat üyeleri ve diğer ilgililer katıldı.

Haliliye Belediyesi'nin faaliyetlerinin anlatıldığı film gösterisiyle başlayan bilgilendirme toplantısında konuşma yapan AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, "Sayın Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol ile daha önceden teşkilatıyla birlikte olmak adına görüşmüştük. Bugün de bizi böyle bir nezih ortamda bir araya getirdiğinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçim çalışması öncesinde bizlere doping ve heyecan olur diye düşünüyorum. " dedi.

"HALİLİYE HALKI HER ŞEYE LAYIK"
Canpolat'ın ardından kürsüye çıkarak katılımcılara konuşan Başkan Fevzi Demirkol, Haliliye halkının her şeye layık olduğunu ve bu bilinçle belediye olarak çalışmalarını devam ettirdiklerini söyledi. Başkan Demirkol, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Bugün, bizleri şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı, tek tek teşekkür ediyorum. Biz gönülden insanlara hizmet etmek, karşılığında dua almak için yola çıkmış bir ekibiz. Belediye olarak ben, sadece belediye başkanıyım demiyorum, bu teşkilatın içinden gelmiş bir kardeşinizim, bu teşkilatta senelerce, çeşitli kademelerde görev yapmış bir arkadaşınızım, gençlerin ağabeyiyim, diğer dostlarımın da arkadaşıyım, dostuyum. O bakımdan, yeni bir araya gelmiş bir aile değil, AK Parti bütün değerli mensuplarına ve gece gündüz birlikte çalıştığımız belediye meclis üyelerimizle birlikte insanların duasını alacağımızı ve insanlara daha iyi nasıl hizmet edeceğimizi, Haliliye halkının her şeye layık olduğunu ve bu layık olduğu hizmetleri yerine getirmek amacıyla bilinciyle hareket ettiğimizi belirtmek istiyorum. Size belediye çalışmalarından bir kesit sunduk, daha sonrasında bunu birlikte sahada yaşadığımızı hatırladık. Hep birlikte bu görüntülerin, fotoğrafların bir parçasıydık. Allah nasip ederse, ileriki zamanlarda bu fotoğraflarda, bu karelerde ve insana hizmet noktasında hep birlikte olacağız."

BAŞKAN DEMİRKOL'A TEŞEKKÜR ETTİLER
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ise, "Böyle bir teşkilat içi dayanışmayı ve iletişimi arttıracak, bir buluşmayı tertip ettiği için belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de: "Böyle güzel bir günde, bizi bir araya getiren Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol'a teşekkür ediyoruz. Buluşmalar birer bahane, esas olan teşkilat mensuplarının bir biriyle sevgiyle kaynaşması" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.