banner2
Öne Çıkanlar PKK Kuşadasıspor Gökhan Gökmen Şuayp Sulama Birliği Ali Çiftçi Suruç

Beyazgül’ün Seçim Bürosu Doldu Taştı


Hemen hemen her akşam seçim ofisini hınca hınç dolduran seçmenler AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e sevgisini destekleriyle gözler önüne seriyor.

Yoğun geçen seçim gezilerine rağmen seçmenlerle seçim ofisinde bur araya gelerek günün yorgunluğunu unutan Beyazgül’e destekler çığ gibi büyüdü.

ŞEYHANLIOĞLU VE ŞELLİ GENÇLİĞİNDEN BEYAZGÜL’E TAM DESTEK

Kendisini seçim bürosunda ziyaret ederek desteklerini ifade eden Şeyhanlıoğlu Gençliğine ve Şelli ailesine teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, seçimlere artık çok az bir süre kala gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldığını söyledi.

BEYAZGÜL: BU HEYECANINIZ BİZLERİ GÜÇLENDİRİYOR               

2 aydır sahada olduklarını ve sahadaki tablonun AK Parti ve AK adaylardan yana olduğunu söyleyen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Sizlerin bu heyecanı bizleri güçlendiriyor. Bu kalabalık kimsede yok. Bunu büyük bir fark yapmış gibi kabul ediyoruz. 31 Mart gecesi sandıklardan inşallah AK Parti yine zaferle çıkacak ve Cumhurbaşkanımız her zaman ki gibi balkon konuşması yapacaktır” dedi.

Oldukça kalabalık seçmen kitlesi ile seçim ofisine gelen ve Av. Beyazgül’e destek mesajı veren Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Serdar Şeyhanlıoğlu 31 Mart yerel seçimlerinden AK Partinin zaferle çıkacağına inandığını söyledi.

Geleceğin yeni Şanlıurfa’sını hep beraber kurmak için iktidar ve onun gösterdiği AK Aday Av. Beyazgül ile inşa edeceklerini ifade eden Dr. Faruk Öncel de Şanlıurfa olarak 31 Mart’ta tercihimizin iktidardan yana olması gerektiğini vurguladı.

Seçim ofisini ziyaret eden diğer ailelerden biri de Şelli Ailesi oldu. Necmi Şelli ve Dr. Eyüp Şelli öncülüğünde seçim ofisini ziyaret eden Şelli ailesi Beyazgül’e büyük destek gösterisinde bulundu.

BEYAZGÜL ATAŞ’IN SEÇİM OFİSİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül seçim ofisinin ardından Halliye Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Emin Ataş’ın seçim ofisini ziyaret etti. Seçim ofisindeki kalabalığın kendisini mutlu ettiğini belirten Av. Beyazgül. “Seçim ofislerimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm Şanlıurfalılara teşekkür ediyoruz” dedi.

Secim ofisini ziyaret ederek kendisine destek veren AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e minnettarlık duyan Halliye Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Emin Ataş kendilerini yalnız bırakmayan tüm partililere ve dostlarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.