banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Beyazgül’den Şanlıurfa Mitinge Davet

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Göbeklitepe’de yaptığı açıklamada Şanlıurfalı vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 8 Mart Cuma Günü Saat 14.00’de Abide Toplama Merkezi yanında yapılacak olan mitinge davet etti.

AK Başkan Adayı Beyazgül, “2019 yılını ‘Göbeklitepe Yılı’ ilan ederek Şanlıurfa’mıza ve hemşerilerimize olan sevdasını ortaya koyan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevdamızı mitinge katılarak göstermemiz gerektiğini belirterek, bütün hemşerilerimizi büyük Şanlıurfa mitingine davet ettiğini söyledi.

8 Mart’ta Göbeklitepe’de yapılacak açılış programı öncesinde bölgede yürütülen çalışmaları inceleyen, Göbeklitepe’yi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerle bir araya gelerek sohbet eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı Büyük Şanlıurfa mitingine yoğun katılım beklediğini belirtti.

BEYAZGÜL: ŞANLIURFA CUMHURBAŞKANIMIZA SEVDALI BİR ŞEHİRDİR

 AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül yaptığı çağrısında, “Çok değerli Şanlıurfalı hemşerilerim. 8 Mart Cuma günü Saat 14.00’de Abide Toplama Merkezi yanında, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz Büyük Şanlıurfa Mitingine hepinizi davet ediyoruz. 2019 yılını Göbeklitepe Yılı ilan ederek, Şanlıurfa’mıza ve hemşerilerimize olan sevdasını ortaya koyan Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevdamızı bir kez daha coşkulu mitingimizle haykıralım. Bu vesileyle bütün hemşerilerimizi, Cumhur İttifakına gönül vermiş kardeşlerimizi Büyük Şanlıurfa mitingimize davet ediyoruz” dedi.

 Göbeklitepe dönüşünde bölgede çalışma yürüten belediye işçileriyle bir süre sohbet eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül seçim çalışmalarını sürdürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.