banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Beyazgül, projelerini açıkladı

GAP TEAM'da partililerin ve halkın yoğun katılımı ile gerçekleşen programda projeleri açıklayan Zeynel Abidin Beyazgül: "Daha Güzel Bir Şanlıurfa için projelerimizi açıklıyoruz. Yeni Şanlıurfa İçin Yeni Kentsel Dönüşün Projelerini Hayata Geçiriyoruz. Yeni Belediye Hizmet binamızı Mevcut Harran Üniversitesi Yenişehir kampüsünün yerine yapacağız" dedi.

Programa Şanlıurfa AK Parti Belediye Başkan Adayları, Milletvekilleri, İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile gönüldaşlar katıldı. Programda projelerini tanıtan Başkan Adayı Beyazgül: "Daha güzel bir Şanlıurfa için düzenlemiş olduğumuz proje tanıtım programımıza katılım sağlayan herkese teşekkür ederim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.