banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Beyazgül: Projelerimizi el birliği ile gerçekleştireceğiz

Seçik Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısına AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli katıldı.

 “ŞANLIURFA, AK PARTİ’NİN KALESİ OLMUŞTUR”

12 ilçede büyük bir zafer elde ettiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, destek veren ve vermeyen herkese teşekkür etti. Yıldız, şunları ifade etti:”17 yıldır liderlerinin, partilerinin yanında oldular vatandaşlarımız. Yağmur ve soğuk demeden. Tek Şanlıurfa her zaman AK Parti’nin kalesi olmuştur. Şanlıurfa bölgenin kalesi olmuştur. Dünkü sonuçlar şunu gösterdi ki, her kimin Şanlıurfa üzerine art niyetleri varsa sandığa gömüldü. Her türlü kirli ittifak, şer ittifak aziz milletimiz tarafından bir daha geri dönmemek üzere sandıkta cevabı verilerek gönderildi. Bize güvenen hemşerilerimizi mahcup etmeyeceğiz. Şanlıurfamıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

BEYAZGÜL: EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞACAĞIZ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, hiçbir ayrım yapmadan tüm kesimlere hizmet vereceklerini söyledi. Beyazgül, şöyle konuştu:“Şanlıurfa büyükşehir görevini dün akşam itibari ile şahsıma tevdi etmiştir. Bu güzel şehirde böyle vazifeyi üstlendiğim için bana destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Biz bugünden sonra 2 milyonun kardeşliği ve hizmetkarlığı için kollarımızı sıvayacağız. Hiç bir ayrım yapmadan hizmetlerimizi insanların ayağına götüreceğiz. Projelerimizi gerçekleştirmek için, el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.”

Daha sonra Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri birer konuşma gerçekleştirdi.

Daha sonra parti yönetimi ve belediye başkanları tebrikler kabul etti. RUHA AJANS

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.