banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

BEYAZGÜL, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR.


AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, şehri karış karış dolaşmaya devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandıktan sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, istek ve talepleri dinleyen Beyazgül, vatandaş ve esnafın da yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, bugün de AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Bahçelievler esnafını ziyaret etti. 
Bahçelievler mahallesinde esnafı tek tek ziyaret eden Beyazgül, esnafın taleplerini de birinci ağızdan dinledi. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Adayı Beyazgül ve İl Başkanı Bahattin Yıldız, kendilerine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için de düğmeye bastı. Gidilmedik yer, ziyaret edilmedik kimse ve sıkılmadık el bırakılmayacak düsturuyla hareket eden Başkan Adayı Beyazgül, her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti. 
Yapılan esnaf ziyaretiyle ilgili açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül,”Bugün de Bahçelievler esnafımızla bir araya geldik. İl Başkanımız Bahattin Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin de eşlik ettiği ziyarette, esnafımızla sohpet edip hayırlı kazançlar diledik. “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.