banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Beyazgül'den Anneler gününde şehit annelerine ziyaret

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Anneler Gününde şehit ailelerini unutmadı. Şanlıurfa’da ikamet edilen şehit ailelerine Anneler günü dolayısıyla Karanfil ve Teraryum hediye edilerek dezenfektan paketi verildi.

Şehit Anne ve eşlerine yönelik farkındalık oluşturmak ve unutulmadığını göstermek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile bir proje geliştirildi. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Şehit Annelerinin kapıları birer birer çalınarak çeşitli hediyeler verildi.

Ayrıca Şehit Annelerini ziyaret eden Başkan Beyazgül de her zaman onların emirlerinde olduklarını belirtti. Şehit Anneleri de bu duyarlı davranışlarından dolayı Başkan Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Ziyaretlerde Başkan Beyazgül’e Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
Anneler GünüTeraryum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.