banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Beyazgül Birecik’te Yürütülen Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Fırat’ın İncisi Birecik ilçesine adeta çıkarma yaptı. İlçede düzenlenen gastronomi festivaline katılan Başkan Beyazgül festivalin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından eski hastane caddesinde yapımı devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL:”13 İLÇEMİZİN TAMAMINDA UZUN ÖMÜRLÜ YOLLAR YAPIYORUZ”

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ile birlikte eski hastane caddesi diye bilinen yolda yapılan asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Beyazgül esnafla sohbet ederek “Birecik ilçemiz dâhil olmak üzere uzun ömürlü yollar yapıyoruz” dedi.

13 ilçeyi hizmetle buluşturmak için ivedilikle çalıştıklarını ifade eden Başkan Beyazgül “Birecik ilçesi hastane caddesi son derece önemli bir yol burası ana cadde biz Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Birecik’in kalbi konumunda olan bu caddeyi asfaltla buluşturuyoruz. Birecikli hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ise “ Eski hastane caddesindeyiz. Caddemiz boydan boya asfaltlanıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Başkanımızla birlikte buradaki çalışmaları inceledik. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.