banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Beyazgül basın mensuplarıyla buluştu


ELEKTRİK VE BETONLAŞMA SORUNU

Kentin kanayan yaralarından biri olan elektrik sorunu ile ilgili olarak Karaköprü ilçesi için kısa zamanda mobil bir trafonun getirileceğinin müjdesini veren Beyazgül, Şanlıurfa’nın betonlaşmaması için de özellikle çaba harcayacaklarını belirtti.

CUMHURBAŞKANIN İLK İMZALADIĞI ŞEHİR URFA OLDU

Aday gösterilip gösterilmeyeceği çıkan algılara yönelik açıklama yapan Beyazgül, “AK Parti’de güçlü bir aday çıktığı için bu tavrı aldı. Bu gazetenin (sözcü) yazdığı ne anlama geliyor; ‘bakın bu başkanınız değişecek, çok ilgi gösteriyorsunuz, çok ilgi göstermeyin değişecek’ demek istiyor. AK Parti anında sahip çıktı. Hamza Dağ, başkan yardımcımız anında açıklama yaptı. Yine buraya gelişimizi de ifade edeyim, aday olduğumuz zaman temayül yoklaması teşkilatta bile yapılmadı. Teşkilat temayül yoklaması dahi iptal edildi. Cumhurbaşkanımızın önüne gittiği zaman, Cumhurbaşkanımızın ilk imzaladığı şehir, öyle duyduk ilk imzaladığı illerden biri Şanlıurfa oldu.” ifadelerine yer verdi.

UYDU KENT PROJESİ

Şanlıurfa için güzel projeleri hayata geçireceklerinin altını çizen Beyazgül,”Yeşil alandan, sosyal tesislere, sürdürülebilir enerji ile tam model olacak olan uydu kente kadar daha yeşil bir Şanlıurfa için de çalışacağız.”diye konuştu. Beyazgül, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mersavili Musa 5 yıl önce

Baskana şimdiden hayırli olsun. Kaşmerkent uydukentte yeralti metrosu ve deniz ucaklarının inecegi buyuk bir gölet yapilacagi bu golette yapay dalga sistemi ile sörf yapilacagi dogru mu?