banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Belsan Çalışanlarına İş Güvencesi

Belsan, taşeron ve diğer sözleşmeli olarak çalışanların, işten çıkarılma dedikodularına son veren Demirkol, ‘biz kimsenin ekmeğiyle, kimsenin işiyle, kimsenin huzuruyla oynamaya gelmedik. Gelmekte istemiyoruz. Bizim seçilmemizin sebebi, insanların ekmek sahibi olmasıdır’ dedi.

Şehir içi toplu taşıtların bulunduğu toplama merkezine giden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, burada Belsan çalışanları tarafından karşılandı. 3 günden az bir sürenin kaldığı yerel seçimlere hazırlanan Demirkol, burada Belsan çalışanlarına hitap ederek, usulsüz bazı dedikodulara cevap vererek kimseyi işinden etmeyeceğiz. Dedi.

Başkan Adayı Demirkol burada Belsan’da çalışan yaklaşık 100 kişilik bir grup tarafından karşılandı. Belsan çalışanları ile birlikte görüş alış verişinde bulunan Demirkol, Belediye personeli, Belsan ve taşeron işçilerin çalıştıkları alandan yeni dönemden sonra çıkarılma dedikodularına yanıt verdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, ‘Bu seçim öncesinde bir hassa sizinle ilgili olabilir, belediye personeli ile ilgili olabilir, taşeron işçileri ile ilgili olabilir, Belsan çalışanları ile ilgilide olabilir, bir takım dedikodular var. Yeni belediye kuruluyor, yeni belediye kurulduğu zaman yeni bir kadro gelecek. Ve dolayısıyla hepinizin işine son verilecek. Deniliyor, öyle bir şey yok…

Demirkol, ‘Biz kimsenin ekmeğiyle, kimsenin işiyle, kimsenin huzuruyla oynamaya gelmedik, gelmekte istemiyoruz. Bizim seçilmek istememizin sebebi insanların ekmek sahibi olması, insanların huzurlu olması, huzurunun devam etmesi, herkes eski işine devam edecek. Herhangi kimsenin işten çıkarılması söz konusu değildir. Yine taşeron işçilerle ilgili bir dedikodu var. Diğer partilerimiz bunların işine belediye tarafından son verileceği söyleniyor, bunun propagandasını yapıyorlar. Buradan size ilan, vaat ediyorum. Hiç kimse işinden olmayacak, herkes eski işine devam edeceğini söyledi.

İşten çıkarılma dedikodularını bu sözlerle tamamlayan Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, destek isteyerek, ‘Türkiye’ye örnek bir Haliliye için çalışacağımızı vaat ediyorum.’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.