banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi

BDP'de Bengi Yıldız'a çapkınlık cezası verildi
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Disiplin Kurulu, Bodrum'da Ramazan ayında bir bayanlahavuzda görüntülenen Batman Milletvekili Bengi Yıldız'a 1 yıl uzaklaştırma kararı verdi. Yıldız, bir yıl boyunca Meclis'te BDP saflarında aktif rol alamayacak.

Bodrum'da havuzda çekilen fotoğrafı nedeniyle partisinin Disiplin Kurulu'na sevk edilen Yıldız hakkında BDP tüzüğünün 93. maddesine göre, 1 yıl uzaklaştırma kararı verildi. BDP, Yıldız ile ilişkilerini bir yıl donduracak.

Bu karar nedeniyle Yıldız, TBMM'de de BDP grubu ile birlikte oturamayacak. Otursa bile BDP grubuna dahil olamayacak, alınan kararlarda söz sahibi olamayacak. Yıldız, bu karar gereğince sadece Meclis'te değil, BDP'de de aktif rol alamayacak.

Yıldız, partinin toplantılarına katılma, alınan kararlara dahil olma hakkından bir yıl boyunca men edildi. Karar, Yıldız'a da tebliğ edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.