banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Haliliye Sanlıurfa

BAYAN ÇİFTÇİ KAPI KAPI DOLAŞIYOR

 AK Parti Şanlıurfa il Kadın kolları 1 Kasım genel seçimleri öncesinde  gerek ev toplantıları gerekse de çat kapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  AK Kadınlar ev toplantılarının yanı sıra Bakan Faruk Çelik'in video konferans yöntemiyle kadın seçmenlerle bir araya gelmesini sağlıyor.
Seçim çalışmalarında dur durak bilmeden çalışan AK Kadınlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi ile beraber ev toplantısına katıldı.
Yapılan ev toplantısı hakkında bilgi veren AK Parti Şanlıurfa il Kadın Kolları tanıtım ve medya Başkanı Filiz Balamir Dereli şunları ifade etti;" Video konferans sistemi ile Bakanımız Faruk Çelik bey'in tüm seçmenlere ulaşmasını hedefliyoruz. Kadınlara büyük önem veren Bakanımız bu sayede 13 ilçemizde aynı anda yüzlerce aileye konuk oluyor ve daha etkili bir iletişim sağlıyor. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum dedi".
Yapılan ev toplantısına katılmasından duyduğu mutluluğu ifade eden Sema Çiftçi ise şunları ifade etti; Öncelikle sizlere Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'nin selamlarını getirdim. Kendiside  gelmek istiyordu fakat yurt dışında olduğu programa katılamadı. AK Partiye desteğinizi bekliyoruz. Herkese ulaşmaya çalışıyoruz.Komşumuza, akrabalarımıza, eşimize, dostumuza gidip AK Partiye destek istiyoruz. İstikrarın devamı için, ülkemize memleketimize huzurun,barışın devamı için oylarımızı AK Partiye verelim.  AK Parti iktidarında yapılanları vatandaşlarımız görüyor. Yollar yapıldı, hastaneler yapıldı, çocuklarımız artık kalabalık sınıflarda okumuyor. Kitaplar öğrencilere dağıtılıyor. Dul kadınlara maaş veriliyor. 18 Yaşına kadar sigortası olsun olmasın devletimiz bütün çocuklara bakıyor.  Daha önce bu imkanlarımız yoktu. Bu hizmetlerin devamı için oylarımız AK Parti'ye dedi".
Yapılan ev toplantısına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi'nin yanı sıra AK Parti Şanlıurfa İl kadın Kolları Tanıtım ve medya Başkanı Filiz Balamir Dereli,  Kadın kolları Yönetim Kurulu Üyesi Şükriye İnan ve çok sayıda kadın katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.