banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

BAŞKANLARDAN KARAKÖPRÜ ESNAFINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ  

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü ‘deki esnafı ziyaret ederek seçimdeki desteklerinden dolayı teşekkür ettiler

31 Mart seçimlerinde zaferle ayrılan başkanlar esnafa ve vatandaşlara teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü’de Mehmet Hafız Bulvarında esnafları ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden başkanlar, öneri ve talepleri dinlerken seçimlerde ki desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Esnaflara her zaman önem verdiklerini ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bir ilin gelişip büyümesinde esnafların öneminin çok büyük olduğunun altını çizdi.

Ak Parti olarak vatandaşların gönüllerine girmeyi sürdüreceklerini ifade eden İl Başkanı Bahattin Yıldız, 31 Mart seçimlerinde esnaf ve vatandaşlardan çok önemli destekler aldıklarını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de, Karaköprü ilçesinde esnaflarla bir araya geldiklerini, seçimlerde kendilerine ve AK Parti’ye olan teveccühlerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirtti.

Öte yandan Başkanların Karaköprü’de yaptığı esnaf ziyaretine, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan’da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.