banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Başkana Bak! Öğrenciyi Makam Bilgisayarından Sınava Girmesini Sağladı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vatandaşların taleplerine cevap vermeye ve sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Başkan Baydilli beyaz masayı arayarak online sınav için internet ve bilgisayar ortamı talep eden gençler ile bir araya gelerek taleplerini gerçekleştirdi.

Harran Üniversitesi'de eğitim alan ve vize sınavları için online ortamda sınava girecek olan gençleri makamında ağırlayan Başkan Baydilli, özel kalemde bulunan bilgisayarları gençlere tesis ederek sınavlarına girmelerini sağladı.

Gençlerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Baydilli, sınava girmek için İnternet ve bilgisayar ortamı isteyen gençlerin talebine kayıtsız kalamadıklarını ve sınava sorunsuz bir şekilde girmelerini sağladıklarını dile getirdi.

Gençler Başkan Baydilli'ye sağladığı imkan ve misafirperverliği için teşekkür ederken, bu sayede sınavlarına sorunsuz bir şekilde girdiklerini kaydettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.