banner2
Öne Çıkanlar ak parti Urfa İbrahim Tatlıses ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim Karbonmonoksit Zehirlenmesi Nedir

Başkan Yıldız, Koltuğunu Karalök’e Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrasında İl Başkanı Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkanlık makamını 1. Sınıf öğrencisi Asude Vera Karalök devretti. Karalök’ün yardımcıları ise yine aynı okuldan öğrenciler oldu. Temsili devir teslim törenine AK Parti Şanlıurfa İl teşkilatı da katıldı.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında 1 günlüğüne il Başkanı olan Asude Vera Karalök “Büyüklerimizden tek istediğimiz dünyamızı temiz tutsunlar ve biz çocuklara iyi bir gelecek olsun” dedi
23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında 1 günlüğüne başkan yardımcısı olan Abdurrahman Akçal; “6. Sınıfa gidiyorum 1 günlüğüne başkanım ilk yapacağım proje çocuklar için lunapark, temiz bir çevre olması için çalışma yapardım, geri dönüşüm kutularını yaygınlaştırırdım” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.