banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Başkan Yıldız, Evren Sanayi Sitesinin esnafıyla bir araya geldi

Başkan Yıldız Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve yönetimiyle Kuzey-Batı çevre yolu ile alakalı istişarede bulundu. Çevre yolunun bir an önce bitirilmesi hususunda Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Bakanlık yetkilileri ile bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan yapmış olduğu açıklamada, ”Bugün AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız Bahattin Bey ve İl Başkan yardımcılarımız Evren Sanayi Kooperatifimizi ziyaret ettiler. Sayın İl Başkanımızın şahsında heyetlerine de ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugünde İl Başkanımızla olan görüşmelerimizde Şanlıurfa’mızı özellikle Evren Sanayi Sitemizde taleplerimizin karşılanması noktasında temel konuları ele aldık. İl Başkanımıza ulaşımla ilgili taleplerimizi ilettik. Gerek Evren Sanayi Sitesi gerek Kuzey-Batı çevre yolu bağlantı noktalarının tamamlanması noktasında İl Başkanımız Bakanlık yetkilileri ile görüşmelerini yanımızda gerçekleştirdiler. Kuzey-Batı çevre yolunun bitirilmesi noktasında bir an önce tamamlanması gerektiğini Bakan yardımcımıza ilettiler. İnşallah kısa sürede bu çalışma tamamlanır Urfa ulaşım anlamında rahatlamış olur. Bu çalışma kısa süre içerisinde tamamlanırsa gerek Organize Sanayi Bölgesindeki 30 bin kişi gerek Evren Sanayi Sitesindeki 15 bin kişi gerekse TOKİ’deki 35 bin kişi akabinde günde 60 bin aracın aktif olarak kullanıldığı bu yolun yoğunluğu azalıp rahatlama sağlanacaktır. Aynı zamanda Evren Sanayi Sitemizin giriş çıkışlarıyla ilgili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’le görüşmelerimiz oldu proje çalışmaları yapıldı. Buradaki ticaret merkezleriyle mutabık kalındı. Ancak tabi Kuzey-Batı çevre yolu yapılmadan burada bir çalışmanın yapılması trafikte daha ciddi problemler oluşturacağı için Kuzey-Batı çevre yolu tamamlandıktan sonra Evren Sanayi Sitesinin giriş çıkışları için köprülü kavşak çalışmalarına başlanılacaktır. Tekrardan İl Başkanımızın şahsında heyetlerine de ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum “dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Bugün İl Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte her zaman olduğu gibi esnaflarımızın sorunlarını, dertlerini dinlemek üzere bir aradayız. Pandemi kurallarına da dikkat ederek fazla bir yoğunlukta oluşturmadan görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Tabi Başkanımız da kendilerine gelen talepleri bizlere ifade ettiler. Bizler de bu sorunlarına çözüm üretmek adına gerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığımız gerekse ilgili kamu kurum ve kuruluşlarla görüşmelerimizi sağlayacağız. Bugün de Kuzey-Batı çevre yolu ile alakalı esnafımızın problemlerini dinledik. Bakanlık yetkililerine konuyu anında ilettik. Milletvekillerimizin öncülüğünde Büyükşehir Belediye Başkanımız, MKYK Üyelerimizle birlikte yolun bir an önce tamamlanması maksadıyla Bakanımızla görüşmelerimiz olacak. Buna mukabil Çevik Kuvvet Köprülü kavşağında süratler bitirilerek projenin entegre bir halde şehrin hizmetine girmesini arzu ediyoruz. Bunun yanında esnafımızın pandemiden dolayı yaşadığı problemlerle alakalı görüşmelerimiz oldu. Dün Sayın Cumhurbaşkanımızın Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası açıklamış olduğu ek destek paketlerine binaen ayrıca yerelde belediyelerimiz tarafından da nasıl bir destek verilebilir diye de fikir alışverişinde bulunduk. Biz AK Parti Hükümet olarak her zaman vatandaşımızın esnafımızın yanında olduk bundan sonra da yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum. Tekrardan bizlere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı kıymetli başkanıma ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.