banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Başkan Yıldız'dan Şanlıurfa’ya şehir hastanesi müjdesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal, AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Toplantısına telekonferans yöntemi ile katıldı. Ünal, yapılan görüşmede gündemdeki konuları, korona virüs ile ilgili hükümetin aldığı kararları ve sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen algı operasyonları üzerine bilgilendirmeler de bulundu.

Toplantıdan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız şehir hastaneleri konusunda Mahir Ünal’a vatandaşların taleplerini iletti. Konu ile ilgileneceğini söyleyen Ünal dün yapılan AK Parti MYK toplantısında konuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a arz etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konuda gereğinin yapılması için talimat verdi.

Cumhurbaşkanlığı, Şanlıurfa’ya yakışır bir şehir hastanesinin yapılması için gereken müjdeyi İl Başkanlığına iletti.

Ayrıca telekonferans yöntemi ile toplantıya katılan Mahir Ünal, Ak Parti Şanlıurfa İl Teşkilatını sosyal medyadan örnek teşkilat olduğunu belirterek tebrik etti.(RHA AJANS)

Anahtar Kelimeler:
şehir Hastanesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reha 4 yıl önce

Ağam bizden eğleni

Avatar
Keldan Aşireti Lideri 4 yıl önce

4.kez temel ne zaman atiliyiii

Avatar
Hüsrev 4 yıl önce

2023 seciminden once yeni temel bekliyoruz

Avatar
Şımbılo 4 yıl önce

2071 den önce faaliyete gecerse torunumun cocugu gider.