banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Başkan Yıldız'dan Bozova'ya helallik ziyareti

Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, yeni dönemde aday olmayacağını açıklamasının ardından ilçe teşkilatlarını ve belediye başkanlarına ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Yıldız son olarak Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'u ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, önümüzdeki kongrede aday olmayacağını duyurmasının ardından vedalaşmak için ilçe teşkilatlarını ve belediyelerini ziyaret etti. 


İl Başkanı Bahattin Yıldız,  ilçe ziyaretleri kapsamında Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Yıldız'a, İl Başkan Yardımcısı Murat Yetkin Varan, Hasan Suyun ve Teşkilat Başkanı Orhan Çelik eşlik etti. 


Başkan Yıldız, ziyareti kapsamında başkan ve üyelerle sohbet ederek görevlilerinde başarılar diledi. 

Başkan Yıldız ziyaret ilgili yaptığı açıklamada; "bugüne kadar görev yaptığı süre içerisinde gerek Bozova ilçe teşkilatı olarak gerekse Belediye Başkanı ve belediye meclis üyeleri ile sık sık bir araya gelerek Bozova için yapılacak ve yapılan hizmetler noktasında görüş alış verişinde bulunduklarını, AK Parti bir dava partisidir. Onun için bu dava yolunda bugüne kadar birlikte hareket ettiğimiz tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de bu dava için hep birlikte mücadele vereceğiz’ dedi. Bozova belediyesini ziyaretinde Belediye Başkanı Suphi Aksoy ise, ‘bugüne kadar il başkanı olarak görev yaptığı süre içerisinde gerek ilçemiz sorunlarını gerekse halkımızın sorunlarını il başkanımızla çözüme kavuşturma adına mücadele verdik. Başkanımıza bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum. Yine birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaret sonrasında Belediye Başkanı Suphi Aksoy İl Başkanı Bahattin Yıldız’a hediye takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.