banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Başkan Yıldız'dan Anneler Günü Mesajı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Yıldız mesajında "Varlığımızı borçlu olduğumuz annelerimiz, sabır, fedakarlık, sevgi, şefkat ve merhametin sembolüdür.

Evlatlarının huzur ve mutluluğu için her şeyini feda eden annelerimizin haklarını teslim etmek ve vefa duygusuyla göstereceğimiz hürmetle borcumuzu eda etmek neredeyse imkansızdır. Onun içindir ki inancımızda bunu başarabilenler ebedi saadetle müjdelenmiştir. Annelerimiz aynı zamanda toplumumuzun çekirdeğini oluşturan ailenin temel direğidir. Bu itibarla milli varlığımızın teminatı olan annelerimiz, millete hizmet yolunda yetiştirdikleri evlatları ve zor zamanlarda cepheye uğurladıkları kınalı kuzularıyla istiklalimizin ve istikbalimizin de teminatıdır. Özellikle son günlerde Korona virüs salgının en büyük savaşçılarından olan sağlıkçı annelerimiz kendi evlatlarından aylardır uzak durarak başkalarının hayatlarını kurtarmada önemli rol üstlenmiş, annelik içgüdüleriyle başka canların hayata tutunmaları için gecelerini gündüzlerine katmışlardır.Bu duygu ve düşüncelerle şehit ve gazi annelerimizin, sağlık çalışanları annelerimizin ve aziz milletimizin annelerinin anneler gününü kutluyor, sağlık ve huzurlu uzun ömürler diliyorum. Ebediyete intikal etmiş olanları rahmet ve minnetle yad ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.