banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Başkan Şeref Albayrak’tan ”11 Nisan Kurtuluş Günü” Mesajı

Albayrak mesajında;”Kadim şehrimiz Şanlıurfa’mızın düşman işgali altındayken verdiği mücadele, tarihte eşi nadir görülen bir mücadele örneği, kahramanlık destanıdır. “Ekmeksiz, susuz yaşarım ama Hürriyetsiz yaşayamam.” diyerek milletimizin bağımsızlığı, onuru uğruna hiçbir fedakârlıktan çekinmediğini gözler önüne seren şanlı bir direniş zaferidir.

İşgalcilere karşı; yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle tek vücut olup birlikte direniş gösterilmiştir. Şanlıurfalıların bu kutlu direnişi, şüphesiz Milli Mücadele döneminde diğer şehirler için de esin kaynağı olmuştur.

Tüm imkansızlıklara ve zorluklara rağmen Şanlıurfa eşrafından on iki kahramanın birlik, beraberlik ve dayanışması sonucunda Urfa’mız düşman işgalinden kurtarılmıştır.

Şanlıurfa’mızı düşman işgalinden kurtaran aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hemşehrilerimizin 11 Nisan Düşman İşgalinden Kurtuluşu Günü’nün 99’uncu yıl dönümünü kutluyorum.”ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.