banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Pirhalil Sanlıurfa Rogers Kassım Mato

Başkan Şeref Albayrak ve Bahattin Yıldız'dan Öcalan'a sert yanıt

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, seçilmeden önce HDP'li Belediye'nin terör örgütü PKK'ya yardım ettiği gerekçesiyle Halfeti Belediyesi'ne kayyum olarak atanmıştı. Albayrak, 31 Mart'ta aday olduğu Halfeti ilçesinde Belediye Başkanı seçilmişti.

"ARTIK BELEDİYEMİZİN PARASINI KANDİL'E GÖNDEREMİYORSUNUZ"

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan'a karşı sosyal medya hesabından 5 yanıt verdi.

İşte o açıklamalar:

"1-Yeşil alan miktarını artırıp Cami ve aşevi yapacağımız yeri satmıyoruz; ama sen beynini Kandil'e sattığın için iftira atıyorsun düşünmeden bilmeden konuşuyorsun ucuz siyaset yapıyorsun.

2-Belediyemizin parasını Kandil'e gönderemiyorsunuz araçları ile hendek kazamıyorsunuz artık.

3- Bu güne kadar tüm halkımızın bildiği bu projemiz hakkında belediyemizden herhangi bir bilgi almadan, olumlu olumsuz görüş beyan etmek yerine şahsımı itham ederek hiç bir faydanızın olmadığı Halfeti'ye hizmet etme sevdamızı lekeleyemezsiniz...

4.Hala seçilmiş belediye başkanını kayyum olarak lanse ederek, 2019 Halfeti yerel seçim başarısızlığınızı gizleyemezsiniz. Kendi doğduğun ve hiçbir faydanın olmadığı Ömerli'de bile oyların yüzde 40'ını aldık...

5- Kayyum olarak görev başladığım dönemde 3 aydır maaş ödemediğiniz için hesapta 2 milyon para vardı evet. İşçilerin emeğini alın terini bile kirli siyasetinize engel etmişsiniz. Sözleşme yaptığınız sendika DİSK'e ait borçların dahi ödemesini biz yaptık. Hani siz işçiden emekten yanaydınız sol siyaset yapıyordunuz..."

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız'ın HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan'a karşı sosyal medya hesabından sert yanıt verdi.

İşte o açıklamalar:

1/ Yıkmak, Bölmek ve Parçalamak Amacıyla Kurulan, Kanla Beslenen Terör Örgütünün Siyasi Uzantısı HDP'li Milletvekili, Halfeti'de Milletin Oylarıyla Seçilmiş Belediye Başkanımız Şeref Albayrak'a Ahlaksızca Saldırarak Kirli Zihniyetlerini Bir Kez Daha Ortaya Koymuştur.

2/ Yeri Geldiğinde Emperyalistlere Uşaklık Yapan Yeri Geldiğinde FETÖ ile Bir Olan Yer Geldiğinde Dış Mihrakların Silahı Olup Namlusunu Halka Doğrultan Bir Zihniyetin Temsilcisi Çıkmış Seçilmiş Belediye Başkanına Kayyum Diyerek, Parkı Yok Ettiniz Diyerek Algı Yapmaya Çalışıyor.

3/ Halfeti Belediye Başkanımız @albayrakhalfeti Bugün Yaptığı Açıklamada Sözde Milletvekilinin Park ile İlgili Attığı İftiralara Yanıt Vermiş, Bugüne Kadar Halka Değilde Dağa Hizmet Eden Belediyenin AK Belediyecilik ile Hizmete Doyduğunu Konuyla İlgili Görsellerle Duyurmuştur.

4/ Şunu İyi Bilin ki Milletimizle Dağa, Teröre Hizmet Edenlere ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ.

Askerimize, Milletimize Silah Doğrultan Kanlı Bir Örgütün Kırıntılara ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ.

Yapılacak Hizmete Ket Vurup Engel Olmaya Çalışanlara ASLA MEYDANI TESLİM ETMEYECEĞİZ.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.