banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Başkan Salih Ekinci’den “11 Nisan Kurtuluş Günü” Mesajı

İstiklal Madalyasına sahip şanlı şehir Şanlıurfa’nın kurtuluşunda şehadet şerbetini içen şehitlere rahmet dileyen Başkan Salih EKİNCİ, mesajında şunları kaydetti: “Bu kent, yurdun o dönemki şartlarında, imkânsızlıklar içinde kendi imkânlarını oluşturmuş, vatanına ve bayrağına sahip çıkmış, kahramanlıklar göstermiştir. Biz ebedi hayata inanan insanlar olarak inancın, imanın, vatan ve millet ruhunun da ebediyetine inanıyoruz. Bu inanç ve azim, bu kahraman ruh her yaştan insanımızın içinde saklı ve kendini koruyor. Yani biz bize kurtarılarak emanet edilen ilimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Emanet bilinci ile ecdadın emaneti bilinci ile hareket ediyoruz. Bilinmesini isteriz ki her karış toprağımız kutsal, her insanımız kıymetlidir. Şanlı ecdadımızı On İkiler’in temsil ettiği, topyekûn Urfa Halkının şahlanışı ve neticesinde Urfa’nın şanlı zaferine ulaşmak uğruna can veren, tüm şehitlerimize ve ebediyete uğurladığımız tüm gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şanlı ilimizin şanlı gününü kutluyor, saygılar sunuyorum.”ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.