banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Başkan Nihat Çiftçi'den adaylık açıklaması: Affımı istedim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yeniden aday olmamak için müsaade istediğini dile getiren Çiftçi: "17 yıldır Şanlıurfa'da siyaset yapıyorum.Her mücadele ve hizmette çalışma kadromuzla birlikte Şanlıurfa'nın menfaatını ön planda tutum.Özel nedenlerden dolayı 3 ay önce Sn. Cumhurbaşkanımızdan affımı istemiştim. Bu gün Z. Abidin Beyazgül arkadaşımız açıklanmıştır. Hayırlı olsun" dedi.

Şanlıurfa'nın 30 yıllık sorunların çözümüne yönelik projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Çiftçi: "Şanlıurfa'mıza 3 yılda 30 Yıllık bir proje gerçekleştirdik. Herşey Şanlıurfamız içindir. Şanlıurfalı kardeşlerimi çok sevdim. Onlara hizmet etmeyi bir ibadet olarak gördüm. Her dakikamı Şanlıurfa'nın kültürüne, turizmine, gençliğine, sporuna, müziğine, tarihine hizmetle geçirdim" dedi.

Başkanlık sürecinde halktan ve çalışma arkadaşlarından büyük destek gördüğünü belirten Çiftçi: "Bu güne kadar bu kutlu yolda beni yalnız bırakmayan başta eşim ve çocuklarım olmak üzere; Şanlıurfalı hemşehrilerime, milletvekillerimize, meclis üyelerime, çalışma arkadaşlarıma,ilçe başkanları ve yönetimlerine, STK'larımıza ve akrabalarıma teşekkür ederim." şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
evhanımı leylo 5 yıl önce

giderayak su parasında %50 indirim yapsan başkan. eskiden 8-10 lira gelirdi, büyük şehir olduk 50-60 geliyor. Büyük şehir olunca su kullanımımız mı arttı bizim evde. Yardım edin faturları indirin. bu kıyağı çek bize büyük başkan...

Avatar
urfali 5 yıl önce

Sanliurfa icin, ekibinizle ozellikle ulastirma alaninda cok guzel hizmetler yaptiniz. Bircok il, urfa ulasimina gipta etti. Allah razi olsun sizden denilmesi yeter... InsaAllah ilerde daha buyuk hizmetler yaparsiniz.

Avatar
Mersavili Musa 5 yıl önce

Büyuk başkan seni ve hizmetlerini unutmayacagiz.

Avatar
Nejat Leblebicioğlu 5 yıl önce

İlerde Ulaştırma bakanı olmanı diliyorum

Avatar
BİZDE İNANDIK 5 yıl önce

HADİ ORDAN!

Avatar
Vatandaş 5 yıl önce

Gelecegin Türkiye Baskani....

Avatar
Selim Derin 5 yıl önce

Keşke Trambüs Projesi hayata geçmiş olsaydı.
En son imara açılan yerler ve gerçekleşemeyen Projeler sonunuzu getirdi.
Geçen Yıl aday yapılmayacağınız biliniyordu, keşke olumlu bir çıkış yapabilseydiniz.

Avatar
Urfali değilem ama isotçuyam 5 yıl önce

Büyük başkan ne güzel gülisen...