banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Başkan Nihat Çiftçi AK Parti Kongresinde yatırımları anlattı

Kongerede selamla konuşması için kürsüye gelen Bşkan Çiftçi: "Bizler bu şehre  hizmeti yaparken talimatları Cumhurbaşkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın alıyoruz. Onun kadroları olarak Şanlıurfa'yı bir bütün olarak 1.985000 nüfusla bir bütün olarak ve 1411 Mahallesi'ne elimizden geldiğince ak belediyeler olarak ilçe belediye başkan arkadaşlarla birlikte hizmet  götürmeye çalışıyoruz" dedi.

Yeşile önem verdiklerini belirten Çiftçi: "Yollarıyla köprüleriyleTürkiye'nin en büyük yeşil alana sahibiz. Bazı kadrolarımız  Akçakale'de olurken diğerleri kadro Siverek karacadağ olmaya çalışıyor, Bir kadromuz Viranşehir'de olurken Öbür kadromuz aynı şekilde Fırat kıyısında çalışıyor. Tüm ilçe belediye başkanlarımızla birlikte AK Partinin bir rey kaybetmemesi için gecesini gündüzüne katan bir kadroyuz.  Şanlıurfa'nın 2 milyonu şahittir Allah'ın izniyle sizlere desteklediğiniz sürece partimizin emrinde teşkilatlarımızın emrinde Şanlıurfa'nın emrinde sürekli çalışıyoruz. AK Parti Şanlıurfa il başkanlığımızın yapmış olduğu bu kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçilecek olan başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve arkadaşlarımıza huzurlarınızda başarılar diliyorum. AK Belediyeler olarak her zaman teşkilatlarımız da tam olarak gönül bütünlük içerisinde çalışıyoruz" dedi. 

Ali Aslan www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.