banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Başkan Metin Baydilli'den Esnaf Ziyareti

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki esnaf  ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinlerken, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Baydilli Mehmet Hafız Bulvarı ve Atatürk Caddesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaretinde hayırlı işler dilerken pandemi nedeniyle dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Başkan Baydilli esnaf ziyaretinde karşılaştığı vatandaşların da taleplerini ve sorunlarını dinlerken, not aldırarak sorunlarını giderilmesi için ilgili birim amirlerini arayarak talimatlar verdi.

Vatandaşların görüşlerine ve isteklerine kulak tıkayamayacaklarını dile getiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü'yü hep birlikte güzelleştirmek adına ve daha iyi hizmet etme adına vatandaşların görüşlerini dikkate aldıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, "Biz göreve geldiğimiz ilk günden beri fırsat buldukça esnaf ve vatandaşımızla buluşuyoruz. Tabi son dönemlerde pandemi nedeniyle bu biraz zorlaştı. Biz de bugünlerde yine vatandaşlarımızla bir araya gelelim, bizden isteklerini dinleyelim ve sorunlarının çözümünü istişare edelim istedik. Başkan yardımcımla birlikte esnaf ve vatandaşlarımızla buluşarak sohbet ediyoruz. Tabi pandemi nedeniyle işlerinde sıkıntı yaşadıklarını ilettiler, İnşallah hep beraber bu dönemi de atlatıp güzel günlere ulaşacağız. Biz her zaman vatandaşımızın, esnafımızın yanında olup dertleriyle dertlenmeye ve sorunlarını çözmek için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Baydilli ziyaretlerin ardından vatandaşlardan gelen taleplere göz atarak aciliyeti olanların programa alınmasını ve çalışma başlatılmasını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.