banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

BAŞKAN KUŞ, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ BİR BİR YERİNE GETİRİYOR

 Eylül Ayı Halk Günü Buluşmalarında vatandaşı dinleyen Başkan Kuş,” Vatandaşlarımızın taleplerini bir bir yerine getiriyoruz..” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi tarafından her ayın 2. Cuma günü yapılan Halk Günü Buluşmalarında vatandaşlarla buluştu. SGK Binası Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen ‘Halk Günü’ buluşmalarına; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyüeclis Başkanvekili Ahmet Kenan Kayral, Birim Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda vatandaşların taleplerini ve sorunları birinci ağızdan dinleyen Başkan Kuş, iletilen talep ve sorunların çözümü için ilgilileri talimatlandırdı.

Her platformda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiklerini ve bunun görev süresi boyunca devam edeceğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren her ayın 2. Cuma günü gerçekleştirdiğimiz Halk Günü Buluşmalarında Eylül ayında da vatandaşlarımızın taleplerini, istek ve sorunlarını dinledik. Bizlere iletilen talep ve sorunların anında çözümü için ilgili arkadaşlarımızı talimatlandırdık. Eyyübiye ilçemizin tüm Şanlıurfa’da olduğu gibi en büyük sorunu işsizlik. Bu sorunun giderilmesi için projeler hazırlıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte az da olsa bu soruna neşter vuracak projeler üzerinde hazırlıklarımızı yapıyoruz. Katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim.” Dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.