banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Başkan Kuş'tan Eyyübiye’ye Doğalgaz Müjdesi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un yoğun girişimleriyle Eyyübiye doğalgaza kavuşuyor. Göreve geldikten sonra halkla iç içe profil çizen ve talepleri yerinde dinleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, vatandaşların doğalgaz talebine duyarsız kalmadı. Başkan Kuş, Aksa Doğalgazı ziyaret edip, ilçeye getirilmesi hedeflenen doğalgaz için görüşmelerde bulundu. Aksa Doğalgaz İşletme Müdürü Onur Dündar ile bir araya gelen Başkan Kuş, ön görüşme yapıp, çalışmaların hız kazanması için fikir alışverişinde bulundu. Olumlu geçen ön görüşmeler sonrası doğalgazın kısa süre içinde ilçeye verileceğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Eyyübiyem inşallah kısa süre içinde doğalgaza da kavuşacak. İlçemiz için gece gündüz demeden her konuda çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız isteyecek biz de yapacağız.” Dedi.

Eyyübiye’nin kısa süre içinde doğalgaza kavuşacağını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Aksa doğalgaz İşletme Müdürümüzle bir araya gelip, istişarelerde bulunduk. Eyyübiye her konuda maalesef dezavantajlı bir bölge ve doğalgazda Eyyübiye’nin bir kanayan yarası. Müdürümüzle Eyyübiye’mizi tartıştık, görüştük. İnşallah onların da yoğun desteğiyle 2020 yatırımlarında Eyyübiye’miz de olacak. Eyyübiye ilçemizin büyük bir kısmı inşallah doğalgaza kavuşacak. Bizler de her konuda firmamın yanında olacağız. bize düşen ne varsa yapacağız. Doğalgaz en kısa zamanda Eyyübiyeli hemşerilerimizle buluşacak. “ dedi.

Aksa doğalgaz işletme müdürü Onur Dündar ise, ‘’Şanlıurfa’mızın büyük ilçelerinden olan Eyyübiye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kuş, ofisimize gelerek 2019 yatırımları ve 2020 yılında yapacağımız yatırımlar hakkında kendilerine bilgiler sunduk. 2020 yatırımları için kendisine ön abonelik çalışmaları sonucunda Eyyübiye kentimizin bazı bölgelerine doğalgaz çalışmaları yapabileceğimizi ve bu çalışmaları muhtarlarımızla ve halkımızın teveccühüyle gerçekleştirebileceğimizi ifade ettik. Kendileri bize her konuda destek vereceğini söyledi. Kendisine ve ekibine başarılar dilerim. “ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.