banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

Başkan Kuş'tan Beşat, Uğurlu, Akdilek ve Korocuk mahallelerine ziyaret

BAŞKAN KUŞ VATANDAŞLARLA İÇ İÇE

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan göreve geldiği ilk andan itibaren vatandaşlarla buluşup talepleri yerinde dinliyor.

Mahalli idareler seçimleri sonrası kolları sıvayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, dur durak demeden vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kuş, talepleri de yerinde dinliyor. Hafta içi merkez mahalleler hafta sonu da kırsal mahallelerde vatandaşı ziyaret eden Başkan Kuş, mesai kavramı dinlemeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Beşat, Uğurlu, Akdilek ve Korocuk mahallelerini ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Gece gündüz demeden Eyyübiye için çalışacağız. “ dedi.

Vatandaşlarla her zaman iç içe olacaklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” 31 Mart’ta bizleri zaferle buluşturan Eyyübiyeli hemşerilerime teşekkür ederim. Yüzde 73’e yakın bir oy oranıyla hem il’de birinci yaptı hem de Türkiye’de dereceye soktu. Bizler de göreve gelir gelmez hafta içi merkez mahallelerimiz hafta sonu da kırsal mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Halkımıza vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gerek merkez gerekse de kırsal mahallelerimizin eksikliklerini yerinde tespit edip bunların giderilmesi hususunda da çalışmalarda bulunuyoruz. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.