banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Başkan Kuş: SSK Caddesini Genişleteceğiz

SSK Caddesi genişletme projesini hatırlatan Başkan Kuş, yol genişletme çalışmasına hastane tarafından başlayacaklarını söyledi.

Mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını dinleyerek çözümler üreten Başkan Mehmet Kuş’a ziyaretinde, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, parti yönetim kurulu üyeleri Mehmet Karademir ve Ali Yavuz ile mahalle temsilcisi İbrahim Halil Karakuş da eşlik etti.

Akşemsettin Mahallesi’ndeki yüzlerce esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek sohbet ederek istişarelerde bulunan Başkan Kuş, yaptıkları hizmetlerin karşılığını sahada gördüklerini söyledi.

Akşemsettin, Akabe, Direkli ve 15 Temmuz Mahallelerinin doğalgaz talebinin yerine getirilmesi için temelin atıldığını hatırlatan Başkan Kuş, mahalle esnafının ve vatandaşların bu mahallelere gaz ulaştırılmasından mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Akşemsettin ve çevresindeki mahallelerin asfalt talebini yerine getirdiklerini, Akşemsettin Mahallesi’ne iki park kazandırdıklarını ve Şanlıurfa’nın en büyük mahallelerine modern semt pazarları kazandırdıklarını kaydeden Başkan Kuş, üç buçuk yıllık görev süresince, imkânlar nispetinde Eyyübiye’ye birçok hizmet kazandırdıklarını anımsatarak, vaatleri olan hizmetlerin tamamını gerçekleştirmek için çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

SSK Caddesi genişletme projesinin de vaatleri arasında bulunduğunu, bunun için de hem yerelde hem de Ankara’da temaslarının devam ettiğini belirten Başkan Kuş, “Akşemsettin Mahallemizin yolla ilgili sıkıntıları var. İlçe Başkanımızla birlikte hem yerelde hem de Ankara’da bakanlıklar nezdinde görüşmemiz devam ediyor. İnşallah, ilk etap olarak hastane civarında yolu beş metre genişletecek ve sıkıntıyı gidermeye başlayacağız.” Diye konuştu.

Moğal: Halkımızın Emrinde Olmaya Devam Edeceğiz

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, başkan yardımcıları ve birim amirleriyle birlikte mahalleleri ziyaret etmeye devam ettiklerini kaydeden AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da “İnşallah, tüm talepleri karşılamak üzere başkanımız ve idarecilerimizle birlikte halkımızın emrinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal’ın mahallelerine olan ilgisinden dolayı teşekkür eden AK Parti Mahalle Temsilcisi İbrahim Halil Karakuş da, mahallelerine yapılan hizmetlerin devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.