banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Başkan Kuş Payamlı Sakinklerini Makamında Ağırladı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 31 Mart yerel seçimlerindeki ziyareti esnasında ‘ Sizi makamımda ağırlayacağım’ şeklinde söz verdiği, Payamlı Nahyası ihtiyar heyetini ve muhtarları ağırladı.

Eyyübiye Belediyesi Başkanlık makamına gelen heyeti karşılayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Payamlı Nahyası Dikmen mahallesi sakinlerinden Haydar Dikmen’i başkanlık koltuğuna oturttu. Yerel seçim ziyaretleri esnasında söz verdiği Haydar Dikmen’e başkanlık koltuğunu veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 400 bin Eyyübiyeli’nin hizmetkarı olduğunu söyledi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kuş,” Sağolsunlar Payamlı Nahyasındaki büyüklerimiz bizleri ziyaret ettiler. Seçim sürecindeki temaslarımız kapsamında kendilerine misafir olmuştuk. Bir günlüğüne dahi olsa başkanlık koltuğunu kendisine devredeceğimizi ifade etmiştik. Sağolsun bugün bizleri ziyaret ettiler ve başkanlık yaptılar. Daha önce de ifade etmiştik; biz Başkan olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Eyyübiye’de yaşayan 400 bin vatandaşımızın hizmetkarıyız. Tekrardan muhtarlarımıza ve heyetimize bizlere gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. “ dedi.

Muhtarlar da Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a hayırlı olması temennisinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.