banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Başkan Kuş Makamında oturmuyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un rutin saha ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Sokakları makam edinen Başkan Kuş, Haleplibahçe mahallesinde de talepleri birinci ağızdan dinledi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde talepleri yerinde dinleyip, çözümler üretmeye devam ediyor. Başkan Kuş, beraberinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Çoban ve Abdullah Samak’la birlikte Haleplibahçe mahallesinde hem rutin belediyecilik çalışmalarını inceledi hem de esnaf ve vatandaşlarla görüşüp taleplerini dinledi. İlçeyi adeta cadde cadde, sokak sokak dolaşmaya devam eden Başkan Kuş, esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşırken kendisine iletilen taleplerin anında çözümü için ilgilileri talimatlandırdı.

Yoğun saha ziyaretlerine ara vermeden devam edeceklerini belirten Başkan Kuş,” Her zaman olduğu gibi yine sahadayız ve talepleri birinci ağzıdan dinlemeye devam ediyoruz. İlçemizi esnafımız ve vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.