banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suriye

Başkan Kuş: Gençliğe yatırımlarımız artarak devam edecek

Eyyübiye Belediyesi ilçe genelinde ilk etapta 5 mahallede yapılacak olan spor kompleksleri ve halı sahaların ilkinin temelini Asya mahallesinde attı. Gençliğe yatırımlarıyla kamuoyunun takdirini kazan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bir sözünü daha yerine getirdi. Söz verilen 5 halı saha için geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkan Eyyübiye Belediyesi, halı sahaların ilkinin temelini Asya mahallesinde attı. Eyyübiye Belediyesi ekipleri tarafından yapım çalışmalarının başladığı Asya mahallesindeki halı saha alanında beraberinde Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği ile incelemelerde bulunan Başkan Kuş, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gençlerin ve vatandaşların steril ve güvenli ortamlarda sportif faaliyetlerini yürütebilecekleri alanlar için ilk etapta 5 mahalle belirlenmişti. Asya mahallesi, Osmanlı mahallesi, Muradiye mahallesi, Yardımcı mahallesi ve Batıkent mahallelerinde yapılacak olan halı sahalar, ilçe genelinde her mahallede yaygınlaştırılacak.  Eyyübiye Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle yapımına başlanılan halı sahalar kısa süre içinde bölge sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Yapımına başlanılan ve kısa sürede hizmete sunulacak olan alanda incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Söz verdiğimiz bütün projeleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. İlçemize kazandırmış olduğumuz 5 halı sahamızın ilkinin temelini inşallah bugün bismillah diyerek atıyoruz. Yıl sonuna kadar Eyyübiye’mizde 5 halı sahamızı gençlerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Eyyübiyeli kardeşlerimizin sportif anlamda ciddi sıkıntıları var. Bunlara bir neşter vurmamız gerekiyordu ve girişimlerimiz sonucu çok şükür 5 halı sahayı Eyyübiye’ye kazandırdık. İnşallah önümüzdeki hafta içerisinde de Yarı Olimpik yüzme havuzunun temelini atacağız. Artık çocuklarımız kanal yerine havuzlarımıza gelecekler. Eyyübiye mücavir alanları içerisinde Eyyübiye’ye ait yüzme havuzları olacak. Çocuklarımız burada hijyenik ortamda rahatlık ile yüzmeye başlayacaklar. Yine 5 halı saha ile gençliğe yatırımlarımız devam edecek. Asya mahallemizde ilk halı sahamızın temelini atmış bulunuyoruz. Devamı da hızlı bir şekilde gelecek. Halı sahalarımız şimdiden hayırlı uğurlu olsun. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.