banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Başkan Kırıkçı ve Teşkilatı Viranşehir’de

Başkan Kırıkçı, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve yönetimini daha sonra Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel’i, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Belediye Meclis Üyelerini, Viranşehir İnşaatçılar marangozlar esnaf ve sanatkarlar odası Başkanı Mustafa Bayrak ve Yönetimini, Viranşehir yeni sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı son olarak teşkilat mensuplarıyla birlikte istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, “ Bugün ilçe ziyaretlerimiz kapsamında bugün günlerden Viranşehir deyip, Viranşehir ilçemizde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Öncelikle AK Parti Viranşehir İlçe Başkanlığımızı, Kaymakamlığımızı akabinde Viranşehir Belediye Başkanlığımızı ziyaret ederek meclis üyelerimizle bir toplantı gerçekleştirdik. Yine bugünkü ziyaretimizde Viranşehir’deki Sivil Toplum Kuruluşlarımızı, yeni sanayi sitesindeki esnafımızı ziyaret ettik. Şimdide aile içi toplantımızı gerçekleştirmek üzere teşkilatımızla bir araya geldik. AK Parti ailesi çok büyük bir aile ve Cumhurbaşkanımız tarihin şahit olduğu az görülür nitelikteki liderlerden biri. Hem cesareti hem feraseti hem birikimi açısından bizim kuşak için büyük bir şans. Birilerinin sürekli algı üzerinden, eleştiri üzerinden, çakma hesaplar üzerinden krizden beslenerek ortamı bozma gayretlerine asla ve asla müsaade etmeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak şehrimizi ve ilçelerimizi daha müreffeh yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Ben ev sahipliklerinden dolayı değerli başkanlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin konuşmasında, “bugün teşkilatımızla, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla bir araya geldik. İnşallah şehrimiz ve ilçemiz için verimli bir toplantı olacağı kanaatindeyim. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

AK Parti Kadın Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli, “Viranşehir bizim için çok kıymetli çok önem verdiğimiz bir ilçe Allah nasip ederse 2023 seçimlerinde 50 bin genç semenimizle yeniden partimizin bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımızı ara vermeksizin sürdürüyoruz. Katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum“dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçı Güven ise, “Bugün Ana Kadememizle, Gençlik Kollarımızla, Kadın Kollarımızla Viranşehir İlçemizdeyiz. Bizler teşkilat olarak istişare toplantılarına gerçekten çok önem veriyoruz. Çünkü istişarenin partimizde çok önemli bir yeri olduğunu hepimiz biliyoruz. Kadın Kolları olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için büyük bir azim ve gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.