banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Başkan Kırıkçı, Harran'a çıkarma yaptı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte sabah saatlerinde Harran İlçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Başkan Kırıkçı Harran ilçe Teşkilatı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

 

Başkan Kırıkçı Harran ziyaretine AK Parti Harran İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başladı. İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Kırıkçı,  daha sonra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’ın da katılımıyla Harran Kaymakamı Cihat Koç’u ziyaret etti. Harran ziyaretlerine devam eden Başkan Kırıkçı Harran kanaat önderleriyle, vatandaşlarla, esnafla görüşerek ilçenin genel durumu, sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

 

Harran ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Başkan Kırıkçı, “Bizi bugün sıcak bir karşılamayla kucaklayan Harran halkına buradan teşekkür etmek istiyorum. Onların gözlerindeki o büyük enerjiye bizlerde bugün şahit olduk. AK Parti teşkilatları olarak tabi ki öncelikli vazifemiz halkın içinde olmak zaman zaman şehir merkezinde, zaman zaman ilçelerimizde halkımızla temas halinde olmaya devam ediyoruz. Halfeti’den sonra ikinci ziyaretimizi Harran’a yaptık. Harran teşkilatımızla kucaklaştık, onlarla teşkilat içi bir toplantı yaptık. Harran’ın sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Harran’ın dinamiklerini, büyüklerini ziyaret ettik. Türkiye birincisi olmuş bir ilçeye gerçekten gelmekten ben de ayrıca bir övünç duydum. Ben bu anlamda sıcak ev sahipliğinden dolayı Harran halkına, İlçe Teşkilatına, İlçe Başkanımız Sayın Mahmut Özyavuz’a teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerimize AK Parti İl Başkanlığı olarak ta devam edeceğiz inşallah ”dedi.

 

AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada ise,” İl Başkanımızın ilçemize yapmış olduğu ziyaretinden dolayı kendisine ve ekibine çok çok teşekkür ediyorum. Yeni seçilmiş olan ekibindeki tüm arkadaşları da ilçemde ağırlamaktan büyük bir şeref, büyük bir onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. İnşallah AK Partimiz Harran’da olduğu gibi tüm Urfa’da da gelecek dönemde şahlanacaktır. Bundan en ufak bir şüphem yoktur. Ben tekrardan İl Başkanımız başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum ”İfadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.