banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Başkan Ekinci, Periyodik olarak sürdürülen çat kapı ev ziyaretlerine devam ediyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin mahalle gezileri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Sosyal  belediyecilik çalışmaları kapsamında toplumun farklı kesimleriyle sık sık bir araya gelen Başkan Ekinci, çat kapı ev ziyaretlerini de ara vermeden sürdürüyor. Vatandaşların kapılarını çalan ve evlerine misafir olan Başkan Ekinci son olarak Osmanlı, Hayati Harrani ve Akşemseddin mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ak Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı ve Mahalle Muhtarlarının da eşlik ettiği ziyaretlerde vatandaşların talepleri yerinde dinlendi.  Başkan Ekinci,” Destek amaçlı bu ziyaretlerimizde aldığımız hayır dualar bizim ve ekibimiz için motivasyon kaynağı olmaktadır. Yetime, fakire, düşküne el uzatmak bizim şiarımızdır.” dedi.

Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında toplumun farklı kesimleriyle bir araya geldiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Belediyemiz Sosyal Yardım Personel Müdürlüğü, Mahalle Muhtarları ve İlçe Teşkilatımızdan arkadaşlarımızla beraber ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bu ziyaretler kapsamında gerek önceden belirlenen evler ziyaret ediliyor gerekse de çat kapı şeklinde vatandaşlarımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Onlara yardım elimizi uzatmaya çalışıyoruz. Çat kapı yaptığımız bu evlerde vatandaşların sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. İmkanlar dahilinde yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardımlarımızı yapıyoruz. Bu bazen bir evin kira bedeli olabilir bazen evin beyaz eşya ihtiyacını karşılamak şeklinde olabiliyor bazen de gıda yardımı şeklinde vatandaşımıza el uzatmış oluyoruz. Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında bu güne kadar 55 bin aileyi ziyaret etmiş bulunmaktayız. Bu çerçevede 40 bin aileye çeşitli yardımlar gerçekleştirilmiş. Gönül ister ki bu tarz ihtiyaç sahibi insanlarımız olmasın. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. “ şeklinde konuştu.

Hayati Harrani Mahalle Muhtarı Fethi Kaya da, vatandaşlar adına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.