banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Başkan Demirkol'dan işçi alımı açıklaması

Mevcut personelle yoluna devam edeceklerini belirten Başkan Demirkol; “Belediyemize yeni personel almamız söz konusu değildir. İleride belediyemize yeni personel alımı söz konusu olduğu zaman bu husus kamuoyuna duyurulacaktır” dedi

Başkan Demirkol yaptığı açıklamada; “

 

1-      30 Mart 2014 seçimlerinde halkımızın teveccühleriyle tevdi edilen Haliliye Belediye Başkanlığı kuruluş çalışmalarında birimler teşekkül ettirilmiştir. İskan ve Ruhsat birimleri, hizmet binamızda otomasyon sistemi kuruluncaya kadar, geçici olarak Büyükşehir Belediyesinde, Belediyemize tahsis edilen mekanda hizmet verecektir. Haliliye Belediyesi İskan ve Ruhsat Birimleri, Yapı kullanma İzin Belgesi ve İnşaat Ruhsatı almak isteyen vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak üzere Köprübaşı mevkiindeki Büyükşehir Belediye Binasında çalışmalarına başlamıştır.

 

2-      Vatandaşlarımızın inşaatlarının yıkıma uğramaması için, inşaat ruhsatı olmadan inşaata başlamamaları veya kaçak kat ilavesi yapmamaları gerekmektedir. Kaçak inşaat yapılması halinde vatandaşlarımızın zarar ve ziyanından Haliliye Belediyesi kamuoyu nezdinde sorumlu değildir.

Bu bağlamda; Vatandaşlarımızın mağduriyetine sebep olmamak için hazır beton firmalarının inşaat ruhsatı olmayan  inşaatlara beton dökmemeleri, döktükleri takdirde gerekli müeyyidelerin Belediyemizce uygulanacağı bilinmelidir.   

                          

3-      Haliliye Belediyesi yeni kurulmuş olup, Şanlıurfa Valiliği Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu tarafından; İl Özel İdaresinden 113 personel, Şanlıurfa Belediyesinden 34 personel,  Kısas Belediyesinden 16 personel ve Konuklu Belediyesinden 8 personel olmak üzere toplam 171 işçi ve memur Belediyemizde görevlendirilmiştir.

 

Seçim öncesinde halkımıza verdiğimiz söz doğrultusunda; şeffaf, adil ve kararlılıkla 5 yıl boyunca halkımızın hizmetinde olacağımızı tekrar beyan ederiz” dedi.                      

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.