banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Başkan Demirkol Karanfil dağıtarak başladı VİDEO

Esnafların yanı sıra vatandaşlara karanfil dağıtan Demirkol, kendilerine verilen desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Haliliye ilçesinin en işlek caddelerden birisi olan Atütürk Bulvarı’nı baştan sona gezerek esnafı ziyaret eden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, meclis üyesi arkadaşı ile birlikte esnafa ve vatandaşlara karanfil dağıtarak teşekkür etti. Çok sayıda esnaf ve vatandaşlardan tebrik alan Demirkol ‘şimdi sıra bizde, şimdi hizmet zamanı’ dedi.

3 saat boyunca esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Demirkol, daha sonra bir açıklama yaparak; ‘30 Marta kadar Haliliye belediye başkan adayı idik. 30 Mart sonrasında Haliliye belediye başkanı olduk. Halkımızın bize göstermiş olduğu destek ve vermiş oldukları önemli ölçüdeki mesajları yerinde aldık ve şuan da halkımıza teşekkür etmeye çıktık. Zafer bizim değil, bize destek veren halkımızındır. Şunu vaat ettik, bugün de onu söylüyoruz. Hizmet sırası bizde, beş senemizden beş gün geçti, hizmet sırası bizde olduğu için bize güvenmelerinin devamı istiyoruz. Beş sene boyunca bugün konuştuğumuz gibi net aynı şekilde konuşmayı vaat ediyoruz. Bütün halkımıza selam ve saygılarımızı iletiyorum.’ İfadelerini kullandı.


Fevzi Demirkol esnaf ve vatandaşlara teşekkür...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.