banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Başkan Çiftçi’den Beyazgül’e hayırlı olsun ziyareti


25 Şubat'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılımı ile yapılan  AK Parti 6. İl Kongresinde göreve yeniden AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül seçilmişti. 
Bu kapsamda AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda Beyazgül'ü ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi ve Büyükşehir Meclis Üyeleri, Beyazgül'ü tebrik ederek oluşturulan yeni yönetimle bir araya geldi.
Burada bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, "Biz büyük bir aileyiz, yeni bir döneme başlayarak yeni ve güzel çalışmalara imza atacağız" dedi.

Seçilen İl Başkanımıza ve yeni yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, "Bu gün yeni bir döneme tüm AK Parti Büyükşehir Meclis grubu olarak tekrar hayırlı olsun için geldik. Sonuçta çalışmalarda grup toplantılarında bir araya geldiğimiz, birlikte şehrimize karar aldığımız ve partimizin kararlarına iştirak ettiğimiz bir platform. Yeni bir dönem ve yönetim kuruluna yeni seçilen arkadaşlarımız var, onlara da hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Çok güzel bir kongre süreci yaşadık ve Şanlıurfa'nın yüz akıyla neticelenmiş oldu. Genel merkezimizde de bunun güzel yansımalarını hem genel başkanımız hem de genel merkezimizden gelen yardımcılarından almış olduk. Bunu el birliğiyle yaptık ve bundan sonra da el birliğiyle güzel bir şekilde şehrimize ve partimize hizmet edeceğiz" diye konuştu.  

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "25 Şubat'ta kongreyle İl Başkanlığı görevi tekrar şahsıma tebliğ edildi ve yeni yönetim oluştu. Bu yeni yönetime hayırlı olsun. Ziyaretleri dolayısıyla Başkanı Nihat Çiftçi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri'ne  teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.