banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Başkan Çiftçi: Şanlıurfa'da esnafın markalaşmasını ve gelişmesini önemsiyoruz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şireciler ve Kuruyemişçiler Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Geçen ay gerçekleşen kongre ile Oda Başkanlığına seçilen Ahmet Aslan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Başkanı Çiftçi, Esnafın yanında yer aldıklarını söyledi.
Şanlıurfa'da esnafın gelişmesi ve markalaşmasına önem verdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Yeni seçilen yönetimimiz hayırlı uğurlu olsun. Bizler hep esnafımızın yanındayız. Esnafımızın gelişmesi ve markalaşması önemlidir. Esnafımızın üretmesi ve ayakta durması önemli. Esnafın gelişmesi ve üretmesi tüm sektörler için geçerlidir" dedi. 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, daha sonra Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Dernek Başkanı Orhan Şahin ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Başkan Çiftçi, kentin ekonomi ve sanayi alanında yaşanan gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.