banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Başkan Çiftçi ilk üç'e girdi

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra 13 ilçe ve 3 bin kırsal mahalleye hizmet ulaştıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çalışmaları ile takdir toplarken, ulusal gündemde de adından sıkça söz ettiriyor.

Alt ve üstyapıdaki çalışmaların yanı sıra sosyal hayata yönelik vizyonel projeleri ile gündem oluşturan Büyükşehir Belediyesi bu kez bir başarıya daha imza attı.

Türkiye genelinde 30 Büyükşehir Belediyesini içeren anket çalışmasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ankete katılanların en çok oy verdiği isimlerin başında geldi.

Ankette yüzde 71.4'lük puanla üçüncü sırada yer alan Başkan Nihat Çiftçi, Doğu ve Güneydoğu'nun yanı sıra birçok bölgede en çok oy alan isim olarak listede yerini aldı.

Ankette ilk sırayı yüzde 73.8'lik oy oranı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ikinci sırayı yüzde 72.6'lık oy oranı ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek alırken, üçüncü sırada ise yüzde 71.4'lük oy oranı ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.