banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Başkan Çiftçi, Harran’a çıkarma yaptı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, önceki günkü Akçakale temaslarının ardından bu kez Harran’daydı. Tüm gününü Harran’a ayıran Başkan Nihat Çiftçi, ilçede gitmedik adres, çalmadık kapı bırakmadı. Gezisine ilk olarak Harran Kaymakamlığını ziyaret ile başlayan Başkan Çiftçi, ardından AK Parti Harran İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Ziyarette Parti İlçe Başkan Vekili Kadir Gündoğan yaptığı konuşmasında Başkan Nihat Çiftçi’nin Harran’a büyük hizmetlerde bulunduğunu söyledi.

“SONUNA KADAR PARTİLİYİM”

İlçe Parti binasında partilileri selamlayan Başkan Nihat Çiftçi ise, “Harran, sevdiğimiz bir ilçe. Her zaman kalbimizde olan bir ilçemiz ve bizler bu kısa zaman içerisinde Harran’a en iyi hizmeti sunabilmenin gayreti içerisinde olduk. Birlik ve beraberlikle daha nice güzel hizmetler Harran’ımız için gerçekleştirilecektir. İnşallah bu süreçte, özellikle teşkilatımızdan daha çok çalışmalarını talep ediyorum. Teşkilatımızla yine kapı kapı, köy köy gezeceğiz. Teşkilatlarımız yoğun tempoya hazır olsun” dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, HARRAN’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Başkan Çiftçi, parti ziyaretinin ardından bu kez esnafı gezdi. İşyerlerine girerek esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, burada talep ve önerileri dinledi.

Esnaf ziyaretinin ardından Hayati Harrani türbesine de giden ve burada dua okuyan Başkan Çiftçi daha sonra Harran İlçe Belediye Başkanlığı’na geçti.

Harran Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Ardan ve belediye yetkilileri tarafından karşılanan Başkan Çiftçi, ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmesinde “Meclis üyesi ve Büyükşehir kadrolarımız ile birlikte bugün Harran’da temaslarda bulunduk. Tüm ilçelerdeki yaklaşımımızı Harran için de hayata geçirdik. İlçe belediyelerimizle uyum içerisinde çalışmalar hazırladık. Harran için başta Harran Otogarı olmak üzere bir çok projemizin de açılışını bu dönemde gerçekleştireceğiz. Her zaman dediğimiz gibi ilçelerimiz de dahil olmak üzere tüm Şanlıurfalı halkımız hizmetin en iyisine layıktır” diye konuştu.

Başkan Çiftçi, son olarak Harran Esnaf ve Kefalet Kooperatifini de ziyaret ederek gün içerisindeki temaslarını sürdürdü. Başkan Çiftçi’ye Harran gezisinde meclis üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi yönetim kadrosu eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.