banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

BAŞKAN ÇİFTÇİ BİZ HİZMET ADAMIYIZ İCRAAT ADAMIYIZ

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü’ye bağlı olan mahallelerden (köylerden) seçim bürosuna akın eden vatandaşlara seslendi.



Seçim çalışmaları her gün dolu dolu geçen gittiği her yerde insanların yoğun ilgisi ile karşılaşan AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, önemli olan milletin iradesidir. Amacımız milletin hayır duasını ve gönlünü kazanmaktır. Başka hiçbir amacımız olmadı olamaz.

Başkan Çiftçi, seçim bürosunu dolduran seçmenlere seslenerek şunları söyledi: “Halk artık yalana, iftiraya artık kanmıyor kendisine hizmet edecek olan kadroyu istiyor. Adayın geçmişine icraatına hizmetine bakıyor. Halk ben oy’umu emin kişilere veririm diyor vatandaş, seçim bürolarında başka televizyon ve medyada başka ev toplantılarında başka olan adamları istemiyorum diyor. Benim insanlara taahhüttüm şudur ben sizlere hizmet getireceğim Devletin, Belediyenin parası ile getireceğim benim hiçbir zaman Belediyenin malında gözüm olmadı dolaysıyla ben kimseye şahsi menfaat temin etmedim ve edemem de. Ben Belediyenin parası ile Karaköprü’ye ve bağlı olan mahallelere (köylere) hizmet yağdırırım. Bugüne kadar yaptığımız hizmetler yapacağımızın teminatıdır. AK Parti hepimizin partisidir sizin partiniz halkın partisidir bizlerde halkın hizmetkârıyız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.