banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Başkan Çiftçi, Birecik teşkilatını ve belediyesini ziyaret etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçe temasları çerçevesinde gittiği Birecik'te Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı'yı ziyaret etti. Meclis üyelerinin de katılım gösterdiği ziyarette Başkan Pınarbaşı Başkan Çiftçi'ye günün anısına tablo hediye etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmaların ele alındığı buluşmada Başkan Çiftçi, Bireciklilerin her zaman hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, "Görev süremiz boyunca diğer ilçelerimizde olduğu gibi Birecik'te de mümkün mertebe gayret gösterdik. Her zaman kurumlarla istişare halinde olan kadromuz, Birecik Belediyesi ile de birçok güzel çalışmaları hayata kazandırdı. 31 Mart'a kadar görevimizi aynı hızla sürdüreceğiz. Görev yaptığımız süre içerisinde bizleri her zaman en güzel şekilde karşılayan tüm Birecik halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yıllardan bu yana Başkan Çiftçi ile AK kadrolarda görev yaptıklarını belirten Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ise, "Tüm imkanlar çerçevesinde bizler her zaman Büyükşehir Belediyesini yanımızda gördük. Emeklerinden dolayı başta Başkanımız Nihat Çiftçi olmak üzere tüm Büyükşehir kadrolarına teşekkür ederiz" diye konuştu.

Başkan Çiftçi ve Büyükşehir Meclis Üyeleri Birecik'te esnaf gezisinin ardından Nizip'e geçerek Nizip Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Çiftçi ve beraberindekiler akşam saatlerinde temaslarını tamamlayarak şehir merkezine dönüş yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.