banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Başkan Beyazgül,Kurban Bağışını Aş Evine Yaptı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Aşevini ziyaret etti. Yemek almaya gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Beyazgül, Kurban bağışını Aş Evi Derneğine yaptı.

Şanlıurfa’da yaklaşık 30 yıldır maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara, hayırseverlerin desteği ile yardım yapan Şanlıurfa Aş Evi Derneğine bayram da kurban bağışı yapılabilecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, her yıl olduğu gibi bu yıl da Aş Evi Derneğini ziyaret etti. Aş Evi sorumlusu Ali Topal ile bir araya gelen Başkan Beyazgül yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aş evinde yemek almaya gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Beyazgül, kazanlarda pişirilen yemekleri bakraçlara koyarak vatandaşlara yemek dağıtımı yaptı.

Bu yıl kurban bağışını Şanlıurfa Aş Evi Derneğine yaptığını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Bende kurbanımı Şanlıurfa Aş Evine verdim. İnşallah bereketli olur. Aş evi hiçbir zaman yalnız bırakılmadı. Maddi durumu iyi olan vatandaşlarımız tarafından hep el uzatıldı. Şanlıurfa Aş Evi onların sayesinde ayakta duruyor. Aş evine yardım etmeyi unutmayalım. Evlerine az et giren insanlarımız var. Bu Kurban Bayramın da kurbanlarımızı buraya getirelim. Buraya verilen yardımların boşa gideceğini sanmıyorum. İhtiyaç sahibi ailelere burada 365 gün yemek yardımı yapılıyor. Bu bayram da Aş Evi Derneğine yardım yapmayı unutmayalım’’ diye konuştu.

AŞ Evi Sorumlusu Ali Topal ise aş evinde kurban bağışı kabul ettiklerini ifade ederek Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.